Timetable for Year 2 – Thursday 4th March

Time	Duration	Subject	Links
9:00am	Up to 45 minutes	Maths	https://classroom.thenational.academy/lessons/adding- two-digit-numbers-involving-regrouping-60vked
9:45am	15 minutes	Break	
10:00am	Up to 45 minutes	English	https://classroom.thenational.academy/lessons/to-write-an-explanation-text-part-2-6wwker
10:45am	15 minutes	Yoga	https://www.youtube.com/watch?v=QM8NjfCfOg0
11:00am	Up to 45 minutes	Purplemash Learning Platform	https://www.purplemash.com/sch/dixonsmusicprimary
11:45am	45 minutes	Lunch and break	
12:30pm	Up to 45 minutes	Thursday: PSHE	https://classroom.thenational.academy/lessons/we-are-all-responsible-64vk0r
1:15pm	15 minutes	Break	
1:30pm	Up to 60 minutes	Mathletics	<u>Mathletics</u>
2:30pm	Up to 30 minutes	PE / Mindfulness	https://www.youtube.com/watch?v=l0k6XqfFEUo https://www.youtube.com/watch?v=Bk_qU7l-fcU

