Timetable for Manchester Class (suggested) – 4.03.21

Time	Duration	Subject	Links	
9:00am	Up to 45 minutes	Maths	https://classroom.thenational.academy/lessons/adding- and-subtracting-using-the-round-and-adjust-strategy- chk64e	
9:45am	15 minutes	Break		
10:00am	Up to 45 minutes	IPEELL	https://classroom.thenational.academy/lessons/to-write-the- opening-paragraph-of-a-non-chronological-report-6grp2e https://classroom.thenational.academy/lessons/to-consider-the- authors-characterisation-6th3gd	
10:45am	15 minutes	Yoga	https://www.youtube.com/watch?v=X655B4ISakg	
11:00am	Up to 45 minutes	Purplemash Learning Platform	https://www.purplemash.com/sch/dixonsmusicprimary	
11:45am	45 minutes	Lunch and break		
12:30pm	Up to 45 minutes	Art		
1:15pm	15 minutes	Break		
1:30pm	Up to 60 minutes	Mathletics / Timestables Rockstars	Mathletics / Times Tables Rockstars	
2:30pm	Up to 30 minutes	PE / Mindfulness	https://www.youtube.com/watch?v=BDigyoBrHms https://www.youtube.com/watch?v=ZToicYcHIOU https://classroom.thenational.academy/assemblies/childrens-mental-health-week-2021	

