Timetable for Leeds Class - Thursday 4 March

Time	Duration	Subject	Links
9:00am	Up to 45 minutes	Maths	https://classroom.thenational.academy/lessons/applying- make-ten-to-differences-part-2-68t30e
9:45am	15 minutes	Break	
10:00am	Up to 45 minutes	English	https://classroom.thenational.academy/lessons/to-write- a-recount-part-2-c4wkjd
10:45am	15 minutes	Yoga	https://www.youtube.com/watch?v=X655B4ISakg
11:00am	Up to 45 minutes	Phonics	https://www.phonicsplay.co.uk/resources
11:45am	45 minutes	Lunch and break	
12:30pm	Up to 45 minutes	History	https://classroom.thenational.academy/lessons/how-have-the-ways-in-which-we-communicate-changed-over-time-part-1-6grp4d
1:15pm	15 minutes	Break	
1:30pm	Up to 60 minutes	Mathletics / Purple Mash	Mathletics / https://www.purplemash.com/sch/dixonsmusicprimary
2:30pm	Up to 30 minutes	PE / Mindfulness	https://www.youtube.com/watch?v=BDigyoBrHms https://www.youtube.com/watch?v=ZToicYcHIOU

