

22 February 2021

Dear families

Suggested Timetable for families with difficulties accessing MS Teams / Tapestry

As communicated in the Remote Learning Update 4 letter, please follow the below timetable and links to access remote learning from Monday 22 February 2021 if your child is finding difficulty accessing MS Teams / Tapestry or you have requested a device and are waiting for an invitation to collect it from the academy.

Please also be reminded of the remote learning tasks which are in addition to the below timetable, provided via Purple Mash (<u>https://www.purplemash.com/sch/dixonsmusicprimary</u>). These are set by the class teacher for your child to complete daily. The class teacher will endeavour to provide feedback via the platform. Please email your child's class email address (<u>cambridge@dixonsmp.com</u>) with photos of any completed work or if your child requires a reminder for the login credentials.

Time	Duration	Subject
9:00am	Up to 45 minutes	Maths
		Monday 22 February
		https://classroom.thenational.academy/lessons/decimals-and-measures-solving-
		problems-including-the-conversion-of-standard-units-of-measure-6nhp8e
9:45am	15 minutes	Break
10:00am	Up to <mark>45 minutes</mark>	English Grammar / Writing
		Monday 22 February https://classroom.thenational.academy/lessons/to-investigate-
		suffixes-le-el-al-il-cru30r
10:45am	15 minutes	Yoga
		https://www.youtube.com/watch?v=X655B4ISakg
11:00am	Up to 45 minutes	Reading
		Monday 22 February https://classroom.thenational.academy/lessons/to-engage-with-a-
		text-cnk3ed
11:45am	45 minutes	Lunch and break
12:30pm	Up to 45 minutes	Afternoon lesson
		Monday 22 February
		https://classroom.thenational.academy/lessons/how-we-communicate-ccr3ar
		https://classroom.thenational.academy/lessons/communicating-responsibly-65gp8d
1:15pm	10 minutes	Break
1:25pm	Up to 45 minutes	Revision of Knowledge Organisers (incl. CGP Revision Guides for Year 6) / Wellbeing
		Session using Universal Strategies Documents / Mathletics / Times Tables Rockstars
2:10pm	Up to 20 minutes	PE
		https://www.youtube.com/watch?v=BDigyoBrHms
2:30pm	Up to 10 minutes	Mindfulness
		https://www.youtube.com/watch?v=ZToicYcHIOU

Thank you for your continued support and stay safe.

Mr Robbins-Ross Principal

